przez michas » Wt lis 16, 2010 10:23 pm
porażki bolą, szczególnie w takim stylu jak dzisiaj. Nie wiem co siedzi w zespole, ale dzisiaj wydaje mi się że brakowało walki, zawodniczki raczej myślami były gdzie indziej, a nie na meczu. Takie przynajmniej sprawiały wrażenie. Obojętnie czy wygrywały, czy przegrywały nie widziałem w zespole "tego czegoś". Moja opinia jest taka że jakby porówna pojedyncze zawodniczki, to oprócz rozegrania nie mamy wcale słabszego zespołu, no ale to czysto teoretycznie, w praktyce widzieliśmy.
Czego wg mnie brakuje? Zagrywki, kończącego ataku, a przede wszystkim Pauliny Chojnackiej. Chyba nie muszę tłumaczy nikomu dlaczego;) jak wróci to na pewno zrobi różnicę!:)
hmm, no i chyba nie mogę przemilczec Twoich wypowiedzi Macieju.. Jeżeli to co napisałeś jest przemyślane no to.. przemyśl to jeszcze raz! Wygląda to jak post sfrustrowanego 10-latka, który dorwał się do neta. Każesz zawodniczkom i władzom wchodzi na to forum? Mają swoje sprawy, nie wydaje mi się żeby musieli zawracac sobie głowę tym miejscem. Jeżeli chcesz coś od tych ludzi to ich spytaj po prostu w twarz, myślę że chwilę czasu dla Ciebie znajdą.
A co do "Mamy konkretne cele i ambicje... utrzymać się w pierwszej lidze" to radzę uspokoic się, przeanalizowac dokładnie tabelę, system rozgrywek i zastanowic się czy cytowanie takich 'interesujących' słów ma w ogóle sens.
Co do przyszłości jestem jednak pełen optymizmu, wiem że to nie są słabe zawodniczki, teraz trzeba "tylko" zrobi z tego drużynę.