KLUB KIBICA

Kwestie kibicowskie

KLUB KIBICA

Postprzez slawcio » Śr kwi 14, 2010 4:48 pm

Czy warto zalożyc taki klub kibica KS Piecobiogaz? wszelkie uwagi za i przeciw...
slawcio

Re: KLUB KIBICA

Postprzez MrNoolan » Śr kwi 14, 2010 4:55 pm

Ja jestem za. Kwestią są oczywiście wspomniane przeze mnie już barwy + herb/logo.
"Podeszwy stoją twardo, ale limitem jest niebo. Jak jesteś stewardessą to pozdrów naszego ego tam.."
MrNoolan
Site Admin

Postprzez bronek » Cz kwi 15, 2010 8:46 pm

Po pierwsze Klub Kibica jest już założony może nie jest to jakoś bardzo oficjalne, ale osoby związane z klubem, wiedza o co chodzi. Do klubu tego, jak na razie należą chłopacy, którzy zawsze dopingują dziewczyny (głównie śpiewem) i grają w III Lidze.
bronek

Postprzez rav » Cz kwi 15, 2010 9:52 pm

Oczywiście jesteśmy otwarci na nowe osoby. Im będzie nas więcej tym lepiej!
rav

Postprzez MrNoolan » Pt kwi 16, 2010 2:47 pm

Normalnie kółka wzajemnej adoracji się robią ;P a może trochę więcej szczegółów a pro po tego klubu kibica, który już istnieje? Bo ja też mam w domu słonia w trampkach :D ;) Więc może tak ciut więcej informacji ;)
"Podeszwy stoją twardo, ale limitem jest niebo. Jak jesteś stewardessą to pozdrów naszego ego tam.."
MrNoolan
Site Admin

Postprzez slawcio » Pt kwi 16, 2010 4:04 pm

Myślę,że warto by pomyslec o jakimś oficjalnym klubie kibica lub zachęcic nowe osoby aby swoim zaangażowaniem wsparły już "istniejacy".Z rozmowy z kibicami podaczas spotkań ligowych mam takie odczucie,że chętnych było by bardzo dużo aby to takiego klubu kibica przystąpic.Są to nie tylko osoby młode ale i też starsze.
slawcio

Postprzez bronek » Pt kwi 16, 2010 4:50 pm

Więcej informacji? Hmm... No to przychodzimy na wszystkie mecze na które tylko możemy na naszej sali, wspieramy dziewczyny dopingiem (na ile nam gardło pozwala). Byliśmy już na wyjazdach w Świeciu, na turnieju sparingowym w Pile (mecze z PTPS Piła i Gwardia Wrocław). Pomagamy tez w miarę możliwości dziewczynom grającym w 3 Lidze. Jako Klub Kibica zakupiliśmy bęben i 2 kolejne otrzymaliśmy od Klubu Kibica nie istniejącego już klubu KS Poznań. Nie wiem, co jeszcze mogę powiedzieć. Jeżeli są jeszcze jakieś pytania, to czekam ;)
bronek

Postprzez MrNoolan » Pt kwi 16, 2010 10:13 pm

Myślę, że w kwestii dopingu i klubu kibica, priorytetem będzie umiejscowienie się w jednym, charakterystycznym sektorze na naszej, nowej hali :) Na barwy i logo czekamy.. Bo chcemy ogarniać szale, koszulki itd. To tak na płaszczyźnie takiej identyfikacji z zespołem przez elementy materialne.

A co do konkretnie KK, myślę, że przydałaby się jakaś akcja "agitacyjno-promocyjna" :) Może jakieś plakaty, ulotki na mieście? Trzeba informować wszystkich kibiców naszych Piecyków, którzy nie odwiedzają regularnie strony klubu, forum kibicowskiego, że mogą się również oni włączyć aktywnie w doping na meczach! Panowie trzeba to ruszyć tak, żeby zespoły, które będą do nas przyjeżdżały na mecze w I lidze, będą trzęsły kolanami mając świadomość jaka jest tutaj publiczność [;
Wpadł mi też pomysł, że aby usprawnić doping można zrobić zrzutę na megafon dla prowadzącego - poprawi to na pewno całość :)
MrNoolan
Site Admin

Postprzez wasiu » So kwi 17, 2010 12:56 pm

Z tym megafonem to trochę poleciałeś. Myślę, że przy tak małej ilości ludzi i to na hali gdzie głos się rozchodzi rewelacyjnie wystarczy, że prowadzący doping krzyknie i będzie ok. Potrzeba nam osoby, która zachęci resztę ludzi do chociażby sporadycznego przyłączenia się do dopingu. Ja czekam na pierwszy mecz w nowej hali bo uważam, że normalne trybuny będą nam sprzyjały w ogarnięciu dopingu.
wasiu

Postprzez bronek » So kwi 17, 2010 2:33 pm

Na nowej hali będzie to wszystko na pewno lepiej wyglądało ;) a co do sektora to mamy już wybrany tak mnie więcej, ale trzeba będzie wszystko zobaczyć jak to na żywo tam w środku będzie wyglądało :D a co do megafonu, to na razie poczekajmy, zobaczymy ile osób będzie przychodziło
bronek

Następna strona

Powrót do Kibice