KLUB KIBICA

Kwestie kibicowskie

Re: KLUB KIBICA

Postprzez maciejturek.pl » Pt sie 13, 2010 8:21 pm

oczywiście, że tak :)
ja jeśli będę miał przyjemność będę dla Was Kibiców wykonywał fotorelację ze spotkań naszego zespołu. Zatem mam do Was gorącą prośbę :) Jak będziecie przygotowywać jakąś oprawę, która zawsze do ostatnich chwil jest tajemnicą proszę o jej złamanie i przesłanie mi na PW bym nie zaspał i był przygotowany by się wstrzelić ze zdjęciami a nie przespał tego momentu.

do zobaczenia na pierwszym spotkaniu :)
MACIEJTUREK.PL
Twój fotograf
maciejturek.pl

Postprzez Prezesiu » Wt sie 17, 2010 3:15 pm

nie ma sprawy, jeżeli będziemy coś planować, damy znać wcześniej :D
Prezesiu

Postprzez MrNoolan » Śr sie 18, 2010 10:41 am

Prezesiu napisał(a):Co tu tak cicho na tym forum :D Nowy sezon się zaczyna można by było się już powoli przygotowywać??

Cisza przed burzą ;) Wszystko odbywa się w kuluarach :D ;) A tak poważnie, trzeba będzie się powoli organizować na pierwszy mecz, a właściwie turniej. Inauguracja tuż tuż, aczkolwiek myślę, że wystartować z oprawami trzeba dopiero na lige. Na turnieju - solidny doping :)
"Podeszwy stoją twardo, ale limitem jest niebo. Jak jesteś stewardessą to pozdrów naszego ego tam.."
MrNoolan
Site Admin

Postprzez rav » Śr sie 18, 2010 8:17 pm

Dokładnie, na turnieju trzeba przypomnieć sobie wszystkie przyśpiewki, zachęcić jak najwięcej osób do aktywnego kibicowania, a gdy już będziemy wiedzieć na czym stoimy, będzie można pomyśleć o jakiejś bardziej zaawansowanej oprawie. Bo nie oszukujmy się - w Murowanej 'ruch kibicowski' dopiero się tworzy i sami nie wiemy nawet na ile osób możemy liczyć. Tak więc zadanie dla każdego z nas - zaprośmy jak najwięcej znajomych na 17 i 18 września do wspólnego kibicowania, abyśmy mogli stworzyć fajną atmosferę!
rav

Postprzez Prezesiu » Śr sie 18, 2010 9:34 pm

I jak będziecie tych znajomych zapraszać to pamiętajcie, żadnych TRĄBEK!!! :D gardła nam starczą a trąbki psuja tylko doping
Prezesiu

Postprzez michas » Cz sie 19, 2010 3:27 pm

dokładnie! jak wytępimy trąbki od razu to nie będziemy mieli problemu potem;]
michas

Postprzez Prezesiu » N sie 22, 2010 1:59 pm

A jak ktoś z trąbką przyjdzie to Prezes siłą ją zabierze ;D nie ma trąbienia ;p
Prezesiu

Postprzez MrNoolan » Cz wrz 23, 2010 12:42 pm

Zastanawia mnie jeden fakt w związku z biletami na mecze. Jak będziemy potwierdzać, że należymy do Klubu Kibica? Chyba, że te karnety całoroczne byłyby puszczane tylko w naszym gronie. Z drugiej strony, przez tę naprawdę fajną zniżkę, może przybyć nam jednostrzałowców, którzy wstąpią do klubu kibica po to, żeby mieć tańszy bilet.

Sprawa jest uważam prosta - chodzisz na mecze, kibicujesz z nami w odpowiednim sektorze na trybunach - możesz być członkiem. Ale KIBICUJESZ, a nie stoisz jak kołek i klaśniesz raz na 10 punktów w secie.
"Podeszwy stoją twardo, ale limitem jest niebo. Jak jesteś stewardessą to pozdrów naszego ego tam.."
MrNoolan
Site Admin

Postprzez prosiakowa » N lis 14, 2010 10:59 am

mam pytanie , jak można przystąpić do klubu KIBIca . jestem co mecz aktywnym kibicem . krzycze . siadam w sektorze gdzie klub.
prosiakowa

Postprzez rav » N lis 14, 2010 12:08 pm

Tak naprawdę to nasz Klub Kibica nie jest żadną grupą formalną, nie ma także żadnej listy członków. Po prostu przychodzimy na mecze i tworzymy doping, może z czasem powstanie coś bardziej formalnego..
rav

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice