PIECYKI-JEDYNKA

Kwestie kibicowskie

PIECYKI-JEDYNKA

Postprzez greg » N gru 11, 2011 5:17 pm

Po meczu z Legionowią wiemy jak ważny jest doping dla zespołu i jak dodaje sił i mocy zawodniczkom co było widać w pierwszym secie gdy cała sala "używała"dłoni .
Lecz w kolejnych setach jakby już emocje opadły i skończyło się jak skończyło (trudno)
WIĘC już dziś zachęcam do kibicowania w najbliższą sobotę w meczu z Jedynką
wiadomo że samym dopingiem meczu się nie wygrywa ale z naszej strony możemy tylko tyle ( lub aż tyle) zrobić aby pomóc PIECYKOM.
greg

Re: PIECYKI-JEDYNKA

Postprzez kris » Wt gru 13, 2011 4:36 am

To ważny mecz, bo otwiera rundę rewanżową.
Na początku sezonu wygraliśmy z nimi 3:1. Jedynka w tabeli jest tuż za nami.
--
kris
kris

Postprzez greg » Wt gru 13, 2011 9:52 am

Jestem dobrej myśli .
Pokażmy dziewczynom że jesteśmy z nimi niech doping doda im jeszcze więcej sił
greg

Postprzez greg » N gru 18, 2011 1:36 pm

Na szczęście rywal mało wymagający i ten słaby doping wystarczył .Chociaż bęben pomógł całej sali klaskać no i ta jedna trąbka po przeciwnej stronie kk też pomagała a nie przeszkadzała jak
to jest opisane w " głównych zasadach kibicowania "
Zauważyłem że takie proste uderzanie w bęben daje lepszy efekt ponieważ cała sala potrafi ten rytm klaskać (taka mała sugestia do kk). Chociaż tym razem kk w słabym składzie czyżby szał przedświątecznych zakupów ważniejszy od meczu ? :lol:
greg

Postprzez Killer :D » N gru 18, 2011 9:20 pm

Wiesz co, takie proste uderzanie w bęben było dla mnie najgorszym dopingiem jaki kiedykolwiek był na tej sali i uwierz mi, ze nie jestem z tego zadowolony. A ta jedna trąbka osobiście doprowadzała mnie do szału. Widzę, że sprawia Ci wyraźną satysfakcję to że możesz nam dopiec. Jak prześledzisz forum to był tu podobny egzemplarz do Ciebie. Właściwie nie wiem czy to nie ta sama osoba. Zajmij się sobą a jak Ci kibicowanie nie odpowiada to się nie wypowiadaj bo twoje głupie teksty wystosowane w naszą stronę i tak wiele nie wniosą ;)
Killer :D

Postprzez rav » N gru 18, 2011 10:09 pm

Właściwie to Killer nie masz do końca racji, bo forum to miejsce gdzie każdy może wypowiadać swoje zdanie. A że inne od naszego? No cóż, nie zawsze trzeba się zgadzać;)
rav

Postprzez Killer :D » N gru 18, 2011 10:55 pm

No może i tak, wiesz że ja się łatwo denerwuje :P

Postprzez greg » Pn gru 19, 2011 8:06 am

Killer :D napisał(a):Wiesz co, takie proste uderzanie w bęben było dla mnie najgorszym dopingiem jaki kiedykolwiek był na tej sali i uwierz mi, ze nie jestem z tego zadowolony. A ta jedna trąbka osobiście doprowadzała mnie do szału. Widzę, że sprawia Ci wyraźną satysfakcję to że możesz nam dopiec. Jak prześledzisz forum to był tu podobny egzemplarz do Ciebie. Właściwie nie wiem czy to nie ta sama osoba. Zajmij się sobą a jak Ci kibicowanie nie odpowiada to się nie wypowiadaj bo twoje głupie teksty wystosowane w naszą stronę i tak wiele nie wniosą ;)

dlaczego uważasz że chcę Wam dopiec i że nie odpowiada mi Wasze kibicowanie chyba nie przeczytałeś dokładnie tego co napisałem
p.s
a co nazywasz głupim tekstem?
greg

Postprzez Killer :D » Pn gru 19, 2011 5:23 pm

Jak dla mnie tekst o świątecznych zakupach do najmądrzejszych nie należał. To chyba normalne, że wiara robi zakupy na święta. Chociaż nie - nie przychodza na mecz zapewne dlatego żebyś miał powód do sypania jakimiś chorymi tekstami. Sam poprowadź doping kozaku zobaczymy czy uda Ci się zachęcić 7-8 osób do normalnego krzyczenia podczas gdy na pozostałych meczach aktywnie dopinguje około dwudziestu. Powodzenia.

Postprzez greg » Śr gru 21, 2011 6:01 pm

mniej ludzi słaby doping . a bęben pomógł wszystkim klaskać , to miałem na myśli
Nie wiem czego się doszukujesz pisząc
(Zajmij się sobą a jak Ci kibicowanie nie odpowiada to się nie wypowiadaj)
tak jak napisał rav cyt.
(bo forum to miejsce gdzie każdy może wypowiadać swoje zdanie.)
A co do tekstu :
(Chociaż tym razem kk w słabym składzie czyżby szał przedświątecznych zakupów ważniejszy od meczu ? :lol:) było to w formie żartu i raczej dotyczyło się tych nieobecnych a ty się unosisz i denerwujesz
nie mam zamiaru was krytykować ,tak jak napisałem kiedyś opisuje swoje obserwacje i pomysły może coś wam podpowiem lub podsunę nowego
:geek:
greg

Następna strona

Powrót do Kibice