życzenia i pytanie co dalej z naszym klubem?

Kwestie kibicowskie

życzenia i pytanie co dalej z naszym klubem?

Postprzez prynt13 » So gru 24, 2011 9:08 pm

Z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia chciałbym życzyć kibicom jak najwięcej wrażeń siatkarskich w wykonaniu naszych wspaniałych siatkarek. Każdy mecz jest inny; na każdym meczu walka odbywa się punkt za punkt, nikt nie odpuszcza. Dlatego też chciałbym życzyć siatkarkom KS Piecobiogazu, pani trener (czyli też naszej siatkarce :D ), Prezesowi Pominowi i Panu Wiceprezesowi Miciulowi o jak najwięcej wiary z moc zwycięstwa, walki o każdą piłkę i upragniony awans do ekstraklasy, chociażby okrężną drugą z drugiego miejsca po barażu :) Niech runda rewanżowa przyniesie jak najwięcej punktów, żeby awansować chociażby na drugie miejsce i walczyć dalej o awans. Ja jako kibic obiecuję wsparcie, chociaż swoim gardłem. Pozdrawiam Krzysztof Chlebowski
prynt13

Re: życzenia i pytanie co dalej z naszym klubem?

Postprzez prynt13 » So gru 24, 2011 9:12 pm

No i chciałbym zadać jeszcze raz pytanie, które umieściłem w temacie. Mamy 2 punkty straty do II miejsca. Jak myślicie- damy radę? JA wierzę, że tak, chociaż martwi mnie fakt, że siatkarki wygrywają większość meczów o mniejszą stawkę, a najważniejsze przegrywają (np. z Krakowem u siebie 1-3; z Legionowem w podobnym stosunku porażka i na wyjeździe w Policach także porażka 3-1). Jakby dziewczyny poprawiły skuteczność i nie gubiły seryjnie punktów to powinno być dobrze. No i nalezy myśleć o pokananiu wszystkich drużyn, które wymieniłem, bo z nimi prawdopodobnie będziemy walczyć w fazie play-off.
Ostatnio edytowano So gru 24, 2011 9:16 pm przez prynt13, łącznie edytowano 1 raz
prynt13

Postprzez prynt13 » So gru 24, 2011 9:15 pm

I jeszcze dziwi mnie to, że ciągle obecna trener gra tą samą "szóstką" co trener Krzysztof Janczak. W kwadracie dla rezerwowych jest kilka na prawdę dobrych siatkarek: Kinga Hatala, Ola Trojan ...... Czy nie warto czasami im zaufać i wpuścić od początku meczu, a chociażby seta i dać odpocząć podstawowemu składowi?
prynt13

Postprzez traleczka » Cz gru 29, 2011 8:36 pm

właśnie się dowiedziałem że piecobiogaz sprzedaje Zielińską do rywala (chemik) nie walczymy już o plusligę ???!!!! Dostaliśmy ładny prezent na Sylwestra :shock:
traleczka

Postprzez rav » Pt gru 30, 2011 1:07 am

skąd to info?
rav

Postprzez slawcio » Pt gru 30, 2011 2:20 pm

slawcio

Postprzez prynt13 » So gru 31, 2011 10:37 am

Dzięki za bardzo liczne komentarze mojej wypowiedzi !!! :twisted: Wkazuje to na fakt, że zainteresowanie kibiców siatkówką w Murowanej Goślinie jest na niskim poziomie. Dziękuję za uświadomienie mi tego. Jak widzę władze klubu i sponsor też prawdopodobnie doszli do wniosku, że wyniki nie napawają optymizmem i do awansu brakuje dużo. Rozumiem, że klub sprzedał Kingę Zielińską, bo w naszym zespole raczej nic nie wnosiła: kłopoty w przyjęciu, nie skończone piłki ....., ale zastanawiam się kto mógłby zająć jej miejsce i co dalej z Piecykami.
prynt13

Postprzez greg » So gru 31, 2011 11:40 am

do awansu lub nie pozostało jeszcze 10 kolejek i play-off , wtedy możemy osądzać grę piecyków
a siatkówka jest grą nieprzewidywalną i może się wszystko wydarzyć ,tak w dobrą jak i złą stronę. Ja jestem optymistą i wierze w sukces
greg

Postprzez slawcio » So gru 31, 2011 11:52 am

Nie ma co się załamywać. Też jestem optymistą i wierzę, że dziewczyny pokażą charakter. Awans do Plus ligi jest w naszym zasięgu.
slawcio

Postprzez prynt13 » So gru 31, 2011 12:19 pm

slawcio napisał(a):Nie ma co się załamywać. Też jestem optymistą i wierzę, że dziewczyny pokażą charakter. Awans do Plus ligi jest w naszym zasięgu.

Ja też jestem optymistą i życzę dziewczynom jak najlepiej. Chciałbym tylko poznać wasze zdanie. Kibic musi wierzyć do końca, a play-off może wszystko zmienić 8-)
prynt13

Następna strona

Powrót do Kibice