problem z forum

Kwestie kibicowskie

problem z forum

Postprzez rav » Śr sty 25, 2012 12:35 am

Przez ostatnie kilkanaście dni nasze forum było zaatakowane przez jakiś program. Na szczęście, dzięki pomocy WEBWIZARDS udało się w końcu z tym uporać, miejmy nadzieję że skutecznie. W każdym razie przepraszam za zamieszanie i mam nadzieję, że więcej razy się to już nie powtórzy ;)
rav

Re: problem z forum

Postprzez kris » Śr sty 25, 2012 2:16 am

Slusznie, ze podjeliscie radykalne kroki, szkoda tylko, ze kasujac posty skasowaliscie takze te nie-spamerskie.
--
kris
kris

Postprzez rav » Śr sty 25, 2012 2:33 am

wybaczcie, przy takiej ilości spamu te prawdziwe wątki zostały usunięte przez przypadek, bo człowiek działał już automatycznie.. mogło się zdarzyć także, że przez przypadek usunąłem jakiegoś użytkownika, mam nadzieję że do tego nie doszło, ale zrozumcie że tych botów czy jak ich nazwać było w najgorszym momencie okoł 500 i mógł mi się ktoś przez przypadek zapodziać..
rav

Postprzez rav » Śr sty 25, 2012 2:39 am

myślę, że warto podać informację o odblokowaniu forum na stronie klubu na fb, bo nie wiadomo ile osób przestało przez te problemy tu zaglądać.. mam na myśli wpis przez admina tej strony, bo mój w komentarzu może być mało widoczny
rav

Postprzez MrNoolan » Śr sty 25, 2012 11:09 am

Rejestracja czasowo zablokowana, bo dostałem na maila dzisiaj w nocy prawie 100 zapytań o potwierdzenie rejestracji konta - wszystko spam.
"Podeszwy stoją twardo, ale limitem jest niebo. Jak jesteś stewardessą to pozdrów naszego ego tam.."
MrNoolan
Site Admin

Postprzez prynt13 » Śr sty 25, 2012 6:20 pm

Brawo brawo brawo. Koniec wreszcie ze wstrętnym Spamem. Zastanawiam się tylko co to daje ludziom, że robią komuś na złość!? Dla mnie to jest chyba brak zajęcia i zajmowanie się takimi pierdołami. Wreszcie można śmiało pisac swoje opinie :) dziękujemy :)
prynt13

Postprzez greg » Śr sty 25, 2012 7:58 pm

super panowie , dobra robota
greg

Postprzez kris » Śr sty 25, 2012 11:01 pm

IMHO to był jakiś syf SEO. Na szczęście było, minęło...
--
kris
kris

Postprzez maciejturek.pl » Pt sty 27, 2012 5:28 pm

kris napisał(a):Slusznie, ze podjeliscie radykalne kroki, szkoda tylko, ze kasujac posty skasowaliscie takze te nie-spamerskie.

Kris ma racje - mój też poleciał do kosza! Nawet przed generalnym sprzątaniem forum. Kpina.
MACIEJTUREK.PL
Twój fotograf
maciejturek.pl

Postprzez kris » N sty 29, 2012 9:08 pm

maciejturek.pl napisał(a):mój [post] też poleciał do kosza! Nawet przed generalnym sprzątaniem forum. Kpina.

ACTA Panie, ACTA! Trza uważać, bo mogą za posty zrobić wjazd o szóstej na chatę.

Albo?!
Nie!!!
Czy to może być prawdą??!
Hiszpańska Inkwizycja?!!
--
kris
kris

Powrót do Kibice